Slide Mi smo SOBA 23

U lavini kvazistvarnosti koja nas svakodnevno nosi, i kojoj se sve više prepuštamo bez istinske borbe, ne shvatajući da ako se okrenemo prekasno nećemo više ni nazirati metafiziku sopstvene pranamene, zaboravljamo da postoje mesta gde surova priroda i dalje drži stvari pod kontrolom, i gde čovek još uvek razume da je upravo u jednostavnosti i harmoniji odgovor na tempestičini haos koji sa juga dolazi.
Zato odgovorno tvrdimo- Skandinavski dizajn je zaista način života, a nikako magnovena mešavina subkulturnih trendova upitnog porekla i polihronih estetika.

Tečna jednostavnost, istinska funkcionalnost, jasne linije i nenametljivi profili,najkvalitetnijji prirodni materijali i tradicionalni, često manufakturni, način proizvodnje daju Skandinavskom stilu dah maratonca.

Ponuda naših brendova omogućava nam da samouvereno tvrdimo da ćemo naći najbolje rešenje za vaš prostor, uskladjujući nešto što je do sada bilo skoro nespojivo – Skandinavski dizajn i udobno boemsko okruženje. Veliki izbor najrazličitijih materijala očiglednog kvaliteta omogućiće savršeno uklapanje vaših estetskih želja sa Skandinavskom harmonijom, sa pravom dozom provokativnosti,originalnosti i personalizacije.

HK Living, Bloomingville, House Doctor i Bolia predstavljaju istinski dah svežine na našem tržištu, zato dodjite da se upoznamo, pa da zajedno bolje upoznamo sebe.

Jer, ideja slobode nije naivna… barem ne u vasem domu.